مدیرکل دامپزشکی استان همدان خبر داد:

اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در همدان

اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در همدان

​مدیرکل دامپزشکی استان همدان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در همدان، محمود رضا رسولی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از چهارم اردیبهشت ماه تا چهارم خردادماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه رمضان، مراکز عرضه مواد خام دامی استان همدان توسط کارشناسان دامپزشکی بازرسی می‌شوند، گفت: هدف از این بازدیدها بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع رسانی عمومی است.

رسولی در ادامه از تشکیل و تجهیز ۳۷ اکیپ بازرسی ثابت و سیار در سطح استان همدان برای کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی گفت: با توجه به افزایش مصرف فرآورده‌های خام دامی در این ماه مبارک و تأمین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در استان همدان ۱۴ اکیپ ثابت و ۲۳ اکیپ سیار تشکیل شده است.

رسولی اظهار کرد: در این طرح از تمام مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور و کارگاه‌های بسته بندی این فرآورده‌ها بازرسی انجام می‌گیرد.

رسولی از مردم استان درخواست کرد ضمن تهیه این فرآورده‌ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفن‌های ۴-۳۲۶۵۱۸۰۱ به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید