16 هزار هکتار زمین کشاورزی بابل در سامانه سیاک ترسیم شد

16 هزار هکتار زمین کشاورزی بابل در سامانه سیاک ترسیم شد

مدیر جهاد کشاورزی بابل از ترسیم و ثبت اطلاعات 16 هزار و 740 هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان در سامانه یکپارچه اطلاعات کشاورزی (سیاک) خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در  مازندران، محسن علی گل زاده مدیر جهاد کشاورزی بابل از ترسیم و ثبت اطلاعات 16 هزار و 740 هکتار اراضی کشاورزی شهرستان بابل در سامانه یکپارچه اطلاعات کشاورزی (سیاک) خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: این طرح در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک و به منظور اجرای سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، تهیه نقشه های اراضی کشاورزی و سایر واحدهای تولیدی، نرم افزار پایگاه اطلاعات مکانی، طراحی و امکان رقومی سازی و جمع آوری و ورود اطلاعات به صورت وب سرویس اجرا می شود.

وی برنامه‌ ریزی برای دریافت اطلاعات موثر در مدیریت کشاورزی، برنامه‌ریزی برای کشت و تولید محصولات کشاورزی و مقابله با مخاطرات به هنگام حوادث غیرمترقبه را از دیگر مزایای اجرای این طرح برشمرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید