رئیس سازمان شیلات ایران:
جذب 69 همت سرمایه بخش خصوصی در صنعت شیلات/ 42 هزار تن میگو صادر شد
مازندران-ایانا- رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه سرمایهگذاری بخش خصوصی از ۳۴ به ۶۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است گفت: از مجموع ۶۲ هزار تن میگو تولید شده بیش از ۴۲ هزار تن آن صادر شده است
به گزارش خبرنگار اعزامی ایانا، حمزه رستمپور در نشست خبری که با حضور خبرنگاران و اهالی رسانه در مرکز بازسازی ذخایر شهید رجایی استان مازندران برگزار شد، گزارشی از عملکرد این سازمان، جهش در تولید آبزیان و دو برابر شدن سرمایهگذاری بخش خصوصی در این بخش ارائه کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران با تأکید بر نقش راهبردی بنادر صیادی در حفظ امنیت مرزها و پایداری جمعیت در مناطق ساحلی، گفت: مزارع و توسعه صادرات محصولات شیلاتی با ارزش افزوده بالا در سال ۱۴۰۵ هوشمندسازی میشود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در تبیین عملکرد سالانه سازمان شیلات، به تحقق دستاوردهای در همه شاخصهای تولید، صادرات و بازسازی ذخایر اشاره کرد و اظهار داشت: در سال ۱۴۰۴ با مدیریت اصولی منابع و با تکیه بر توان بالای تولیدکنندگان داخلی توانستیم با تولید یک میلیون و ۵۶۶ هزار تن آبزیان، از برنامه تعیینشده عبور کنیم.
صادرات ۴۲ هزار تن میگو / سرمایهگذاری 69 همتی بخش خصوصی
رستمپور با اشاره به رکوردشکنی در بخش تولید میگو، افزود: بهرغم چالشهای بیماری و تغییرات اقلیمی محیطی، تولید ۶۲ هزار تن میگو محقق شد که ۴۲ هزار تن آن به ارزآوری کشور کمک کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در بخش ماهیان خاویاری، با مدیریت هوشمند مزارع، تولید خاویار پرورشی به سطح مطلوبی رسیده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۳۰ میلیون قطعه بچه ماهی در سال 1404 و امسال سازی شده است، گفت: این حجم از رهاسازی به به توسعه پایدار صنعت آبزی پروری کمک می کند،
رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه توسعه بنادر صیادی، فراتر از یک فعالیت اقتصادی، یک ضرورت امنیتی برای تثبیت جمعیت و حفظ هویت ملی در مرزهای آبی کشور است، گفت: سرمایهگذاری بخش خصوصی از ۳۴ به ۶۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است همچنین با تکمیل ۱۶۷ طرح راکد، علاوه بر افزایش تولید اشتغالزایی رشد داشته است.
رستمپور به طرح تحول در بهرهوری مزارع میگو با استفاده از تکنولوژیهای نانو و هوشمندسازی اشاره کرد و گفت: با تمرکز بر فرآوری محصولات و توسعه "روستابازارها"، به دنبال تغییر فرهنگ مصرف و افزایش سرانه مصرف آبزیان در نسل جدید هستیم.
دیدگاه تان را بنویسید