حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست ملی هماهنگی اجرای "طرح جهش تولید در دیمزارها"

حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست ملی هماهنگی اجرای "طرح جهش تولید در دیمزارها"

نشست هماهنگی اجرای "طرح جهش تولید در دیمزارها" با حضور وزیر جهاد کشاورزی، روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های منتخب از جمله فاطمه خمسه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و همچنین مدیران ستاد اجرایی فرمان امام (ره) صبح امروز برگزار شد.

کدخبر: 97340

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در حاشیه این نشست با اعلام اینکه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ۳۰ هزار هکتار از دیمزارهای استان در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرد، گفت: در پی تفاهم‌نامه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و وزارت جهاد کشاورزی برای جهش تولید در دیمزارهای کشور، سال گذشته این طرح در سطح ۶ استان به صورت آزمایشی به اجرا درآمد و با توجه به نتایج مثبت آن، در سال زراعی جاری این طرح در ۱۵ استان کشور از جمله استان قزوین اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه محصولاتی که در این طرح بر روی آن‌ها تمرکز شده شامل گندم، جو، گیاهان علوفه‌ای دیم، حبوبات و دانه‌های روغنی است، اظهار کرد: طبق دستورالعمل ابلاغی در خصوص استان قزوین، ۱۵ هزار هکتار گندم، ۵ هزار هکتار جو، ۴ هزار هکتار انواع حبوبات، ۴ هزار هکتار دانه‌های روغنی (گلرنگ دیم) و ۲ هزار هکتار نباتات علوفه‌ای دیم در سطح دیمزارهای استان زیر پوشش این طرح می‌رود.

خمسه در خصوص اهداف اجرای این طرح گفت: افزایش عملکرد تولید در واحد سطح مزارع دیم و جهش تولید، افزایش بهره‌وری و پایداری در تولید محصولات دیم از طریق اصلاح الگوی کشت، توسعه کشت گیاهان جایگزین به ویژه نباتات علوفه‌ای و دانه‌های روغنی در تناوب کشت با غلات در مزارع دیم، افزایش ضریب امنیت غذایی جامعه، بهبود شاخص عدالت اجتماعی از طریق افزایش درآمد و بهبود معیشت روستاییان از جمله اهداف اجرای این طرح است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید