معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین :

گشت ویژه نظارت بر خرید گندم در استان قزوین راه اندازی شد

گشت ویژه نظارت بر خرید گندم در استان قزوین راه اندازی شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : گشت های ویژه نظارت بر خرید گندم در سازمان جهاد کشاورزی استان راه اندازی شد .

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین مجید اسماعیلی با اعلام این خبر افزود : این طرح در راستای صیانت از عملیات برداشت و خرید تضمینی گندم اجرا می شود .

وی یادآور شد: هم اکنون ۴۰ تیم متشکل از کشت های سیار در مراکز جهادکشاورزی بخشها و دهستانها، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها، معاونت و مدیریت های این سازمان بر روند خرید گندم نظارت دارند.

وی اظهار کرد: برداشت گندم از مزارع کشاورزی استان از 25 خرداد ماه سال جاری  از مزارع کشاورزی استان آغاز شده است .

اسماعیلی تصریح کرد : در سال زراعی جاری 154 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم آبی و دیم رفته که پیش بینی می شود ؛ ازاین میزان سطح زیر کشت 350 هزار تن گندم برداشت شود .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت : برنامه خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در سال جاری 220 هزار تن است .

اسماعیلی افزود : در حال حاضر 21 مرکز خرید گندم در سطح استان برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان فعال هستند.

وی  از کشاورزان استان خواست : پس از برداشت گندم در اسرع وقت نسبت به تحویل گندم تولیدی مازاد بر مصرف خود به مراکز خرید تضمینی این محصول در سطح استان اقدام کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد : خروج گندم از تمام مبادی استان ممنوع می باشد و کشاورزان عزیزدر صورت مشاهده می توانندمراتب را به سازمان جهاد کشاورزی ، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها ونیروی انتظامی گزارش دهند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید