هشدار به گندم‌کاران قزوین؛ فرصت 2 هفته‌ای برای مبارزه با سن در مزارع گندم از اول خرداد شروع می‌شود

هشدار به گندم‌کاران قزوین؛ فرصت 2 هفته‌ای برای مبارزه با سن در مزارع گندم از اول خرداد شروع می‌شود

قزوین- ایانا- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از آغاز مهلت دو هفته‌ای برای مبارزه با آفت پوره سن گندم خبر داد و از کشاورزان خواست با دقت و سرعت بیشتری برای جلوگیری از خسارت به محصول اقدام کنند.

کدخبر: 135061

به گزارش خبرنگار ایانا از استان قزوین  رضا شهسواری با اشاره به فرصت محدود برای مقابله با آفت پوره سن گندم، از گندم‌کاران استان خواست در بازه اعلام‌شده اقدامات لازم را برای مبارزه با این آفت انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در سومین ستاد گیاه‌پزشکی استان که با حضور فرزاد خوش‌اخلاق، معاون بهبود تولیدات گیاهی، مدیران جهاد شهرستان و کارشناسان برگزار شد، با تأکید بر نتایج پایش‌های انجام‌شده، اعلام کرد مبارزه با آفت پوره سن از اول خرداد آغاز خواهد شد.

وی افزود کارشناسان گیاه‌پزشکی استان در این مدت به‌طور کامل در مزارع حضور خواهند داشت و عملیات پایش را در مناطق مختلف دنبال می‌کنند.

شهسواری همچنین با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود مبارزه با این آفت در سطح ۴۰ هزار هکتار انجام شود، از کشاورزان خواست در کنترل این آفت نهایت دقت را داشته باشند؛ چراکه در زمان تحویل محصول به مراکز خرید تضمینی، گندم‌هایی با سن زدگی بیش از ۲ درصد در مرکز خرید گندم با قیمت کمتری خریداری خواهند شد .

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید