۳.۵ میلیون جوجه‌ریزی در قزوین/ ۶۸۰۰ تن گوشت مرغ تولید شد

۳.۵ میلیون جوجه‌ریزی در قزوین/ ۶۸۰۰ تن گوشت مرغ تولید شد

قزوین- ایانا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : در فروردین ماه سال جاری، استان قزوین شاهد جوجه‌ریزی ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه‌ای در ۱۱۷ واحد پرورش مرغ گوشتی بود که در نتیجه آن، ۶۸۰۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شد.

کدخبر: 134476

به گزارش خبرنگار ایانا از استان قزوین بهزاد غیاثوند ، افزود: این میزان تولید، ۴۰ درصد بیشتر از نیاز روزانه استان بوده و مازاد آن به سایر استان‌ها ارسال شده است. 

به گفته وی این موفقیت در حالی رقم خورده که استان با شرایط جنگی و تحریم‌ها روبرو بوده است، که نشان‌دهنده تلاش مضاعف تولیدکنندگان و متولیان بخش کشاورزی در حفظ و استمرار تولید است.

غیاثوند گفت : این اقدام، ضمن کمک به تامین نیاز پروتئینی کشور، گامی در جهت تقویت اقتصادی استان و مقاومت در برابر فشارهای خارجی محسوب می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید