شناسایی و برخورد با ۴۳ واحد صنفی متخلف در استان قزوین

شناسایی و برخورد با ۴۳ واحد صنفی متخلف در استان قزوین

قزوین- ایانا- سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از شناسایی ۴۳ واحد صنفی متخلف در جریان بازرسی‌های گسترده هفته گذشته خبر داد و گفت: پرونده این واحدها برای رسیدگی قانونی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

کدخبر: 133057

 علی اسفندیاری با اعلام این خبر اظهار کرد: در هفته گذشته بیش از ۸۳۳ واحد صنفی و تولیدی در سطح استان قزوین مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت که در نتیجه آن، ۴۳ واحد صنفی به دلیل ارتکاب تخلفات مختلف شناسایی و برای آن‌ها پرونده تخلف تشکیل شد.

وی با اشاره به تنوع واحدهای مورد بازرسی افزود: از مجموع واحدهای بازرسی‌شده، ۳۳۱ واحد نانوایی و مابقی  واحد در حوزه عرضه آجیل، حبوبات، برنج، خشکه‌پزی، میوه‌فروشی و سایر اقلام خوراکی از جمله مرغ‌فروشی‌ها، سوپرمارکت‌ها و لبنیاتی‌ها بوده‌اند که برخی از آن‌ها به دلیل تخلفاتی نظیر کم‌فروشی و فروش اجباری مورد برخورد قانونی قرار گرفتند.

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین مهم‌ترین تخلفات کشف‌شده را شامل عدم اجرای تکالیف صنفی، کم‌فروشی، عدم درج قیمت، نداشتن کارت مباشرت، گران‌فروشی، عرضه خارج از شبکه و عدم ارائه فاکتور عنوان کرد.

اسفندیاری در ادامه با تشریح نحوه انجام این بازرسی‌ها تصریح کرد: عملیات نظارت و کنترل بازار توسط چهار گروه نظارتی ویژه کالاهای اساسی و در قالب گشت‌های مشترک، با همکاری فرمانداری، اداره‌کل تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت و بسیج اصناف انجام شده است.

وی در پایان تأکید کرد: برخورد با تخلفات صنفی با جدیت ادامه خواهد داشت و پرونده واحدهای متخلف به منظور بررسی و اعمال قانون به اداره تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.

وی افزود ارزش ریالی تخلفات صورت گرفته که منجر به تشکیل پرونده تخلف صنفی شده حدود ۳۰۸ میلیون تومان در هفته اخیر بوده است.

همچینن بیشترین بازرسی صورت گرفته در شهرستان قزوین با ۴۹۰ مورد بازرسی و نظارت بر اصناف کالاهای اساسی شهرستان قزوین بوده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید