معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین:

احیای کشت چغندر پس از دو دهه در قزوین؛ تلاش برای افزایش عملکرد تولید

احیای کشت چغندر پس از دو دهه در قزوین؛ تلاش برای افزایش عملکرد تولید

قزوین- ایانا- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اهمیت این محصول راهبردی، بر ضرورت افزایش عملکرد تولید و حمایت از کشاورزان تاکید کرد.

علی راه انجام، با اعلام این خبر گفت: با توجه به ظرفیت بالای کارخانه قند استان و تعامل سازنده آن با کشاورزان، کشت چغندر دوباره در قزوین احیا شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه کارخانه قند استان با افزایش ظرفیت فنی خود، آمادگی خرید تا ۳۰۰ هزار تن چغندر در سال زراعی را دارد، این موضوع را گامی مثبت در جهت حمایت از تولید داخلی دانست.

راه انجام، کاهش فاصله بین تولید و فرآوری را به نفع کشاورزان ارزیابی کرد و اظهار داشت: چغندر به عنوان یک محصول راهبردی استان، باید در الگوی کشت زراعی استان جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با تاکید بر اهمیت تولید محصولات اساسی مورد نیاز کشور در راستای الگوی کشت، خاطرنشان کرد: کشاورزان و کارشناسان این حوزه باید با همفکری و همکاری، زمینه را برای افزایش تولید و بهره‌وری در کشت چغندر فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه چغندر به عنوان یک محصول استراتژیک در الگوی کشت استان، انتظار می‌رود با حمایت‌های همه‌جانبه از کشاورزان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر این بخش در استان قزوین باشیم.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید