رفع تداخل ۹ هزار و ۸۲۸ هکتار از اراضی استان قزوین

 رفع تداخل ۹ هزار و ۸۲۸ هکتار از اراضی استان قزوین

۹ هزار و ۸۲۸ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۱۲ پلاک روز سه‌شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

کدخبر: 119915

به گزارش خبرنگار ایانا در قزوین، نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان صبح سه‌شنبه با حضور محمدحسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی، حسن غلامحسینی مدیرکل ثبت اسناد و املاک، محسن قاسم زاده مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری، پرویز عبدی جانشین رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مهدی رحماندوست مدیر امور اراضی و سایر مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی آغاز به کار کرد.

در این کمیسیون پلاک‌های میلک، دربند، زردچال، پررود، کنداب، گرمارود سفلی، گرمارود علیا، همت آباد، مرک و اوزون دره در قزوین، شورجه در تاکستان و آقچه قلعه در آوج پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

از مجموع هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین، ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۷۴۸ پلاک به پایان رسیده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید