جشن اتمام رفع تداخل اراضی در شهرستان‌های استان قزوین برگزار می‌شود

جشن اتمام رفع تداخل اراضی در شهرستان‌های استان قزوین برگزار می‌شود

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: جشن اتمام رفع تداخلات اراضی در شهرستان‌های استان قزوین را با حضور مردم و دست اندرکاران این اقدام برگزار خواهیم کرد.

کدخبر: 112442

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، محمدحسین عطایی روز سه شنبه در کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین با بیان این مطلب افزود: رفع تداخلات اراضی در شهرستان‌های این استان رو به اتمام است و قطعا شیرینی این اقدام بزرگ را به کام روستاییان و دست اندرکاران این اقدام بزرگ می چشانیم.

وی با بیان اینکه رفع تداخلات اراضی یک کار زیربنایی است، گفت: نتیجه رفع تداخل اراضی قطعا سرعت دهنده سایر بخش‌های اراضی کشاورزی بوده و ما را زودتر به صدور اسناد کشاورزی می رساند.

عطایی بیان داشت: یکسری پلاک‌ها در اراضی کشاورزی استان قزوین با تاخیر افتاده که باید در هفته‌های آتی به جبران آن اقدام کنیم.

این مسئول تاکید کرد: مدیریت امور اراضی باید برای دریافت عکس‌های دهه پنجاه از سازمان امور اراضی کشور پیگیری لازم را انجام دهد.

عطایی خاطرنشان کرد: همکاری بسیاری خوبی در بدنه کمیسیون رفع تداخل استان قزوین وجود دارد که نشان از مفاهمه و درک متقابل کارشناسان در حوزه کاری است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید