مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز:

کشاورزان البرز با مدیریت بهره‌برداری از ایستگاه‌های پمپاژ آب کشاورزی آشنا شدند

کشاورزان البرز با مدیریت بهره‌برداری از ایستگاه‌های پمپاژ آب کشاورزی آشنا شدند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز گفت: با برگزاری دوره آموزشی یک روزه مدیریت بهره‌برداری از ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی، بهره برداران شهرستان البرز با مدیریت بهره برداری و نگهداری از ایستگاه پمپاژ و سایر تجهیزات سیستم‌های نوین آبیاری آشنا شدند.

کدخبر: 102422

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، وحید یوسفلی در حاشیه برگزاری دوره آموزشی یکروزه مدیریت بهره برداری از ایستگاه پمپاژ که در محل مرکز ترویج و خدمات کشاورزی بخش محمدیه برگزار شد گفت: این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی بهره برداران به همت اداره ترویج جهاد کشاورزی این شهرستان و مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین برگزار شده است.

وحید یوسفلی افزود: در این کارگاه آموزشی بهره‌برداران با بخش‌های مختلف ایستگاه پمپاژ، تجهیزات و تاسیسات وابسته و تاسیسات آبگیر و نحوه کارکرد انواع پمپ و الکتروموتورهای بکار رفته آشنا شدند.

وی یادآور شد: همچنین شناخت انواع خطوط لوله و اتصالات و شیرآلات برقی و مکانیکی مربوط به ایستگاه‌ها، بررسی انواع تجهیزات برقی ایستگاه‌های پمپاژ، شناخت و نحوه کارکرد انواع سنسورها و تجهیزات هوشمند جدید در ایستگاه‌های پمپاژ، آشنایی با مشخصات فنی و نحوه عملکرد ترانسفورماتورها، انواع لوازم اندازه‌گیری هوشمند جریان و بررسی کارکرد انواع شیرها و کنترلرها از دیگر مطالب مطرح شده در این کارگاه آموزشی است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید