سریال خاطره انگیز «خودرو تهران 11» بازپخش می شود

سریال خاطره انگیز «خودرو تهران 11» بازپخش می شود

سریال جذاب و دیدنی «خودرو تهران 11» به کارگردانی مرضیه برومند از امروز شنبه 27مردادماه برای شبکه پنج سیما بازپخش می شود.

کدخبر: 58251

 

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، این سریال در 14 قسمت 45 دقیقه ای برای مخاطبان بازپخش می شود و  داستان سریال خودرو تهران 11 ، مربوط به یک خودرو پراید است که هرقسمت به دست گروه تازه ای می افتد و ماجراهای جدیدی را به دنبال دارد ، این خودرو در نهایت باعث آشنایی و ازدواج دو نفر از مالکان آن می شود. 

رضا بابک ، سیروس گرجستانی ، ثریا قاسمی ، محمود بصیری ، رضا فیاضی ، امیر حسین صدیق ، امراله صابری در این مجموعه به ایفای نقش پرداختند. 

این سریال جذاب و دیدنی به کارگردانی مرضیه برومند و تهیه کنندگی وحید نیکخواه  از شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 13:30 به مدت 45 دقیقه برای مخاطبان بازپخش می شود. 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید