برداشت جو از مزارع مرودشت آغاز شد

برداشت جو از مزارع مرودشت آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برداشت جو از سطح ۱۲ هزار و ۵۱۵ هکتار از اراضی آبی این شهرستان آغاز شده است.

کدخبر: 93621

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، کاووس همتی با بیان اینکه برداشت جو ۱۵ روز زودتر از سال گذشته آغاز شده است، افزود: پیش بینی می شود بالغ بر ۳۷ هزار تن محصول تولید و آماده عرضه به خریداران می شود.

به گفته همتی؛ برای برداشت محصول جو در شهرستان مرودشت تاکنون 33 دستگاه کمباین در منطقه فعال هستند و در اوج برداشت جو در چند روز آینده به ۵۰ دستگاه نیز خواهد رسید.

وی افزود: با هماهنگی های انجام شده با شرکت پخش فراورده های نفتی، سوخت مورد نیاز کمباین ها تأمین و در اختیار کمباین داران قرار داده می شود تا کار برداشت به سرعت انجام شود.

همتی با بیان اینکه حدود ۹ هزار هکتار از مزارع جو زیر شبکه سد درودزن دچار خسارت صد درصدی و از چرخه تولید خارج شده اند، تصریح کرد: به دلیل کاهش آب چاه های کشاورزی، کاهش عملکرد مزارع جو آبی نیز حتمی است‌.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید