در سفر رئیس سازمان تات به فارس
بر ضرورت حمایت پایدار از تنها ذخیرهگاه ژنتیکی بادامهای وحشی کشور تاکید شد
فارس- ایانا- رئیس بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، بر ضرورت حمایت پایدار از تنها ذخیرهگاه ژنتیکی بادامهای وحشی کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، کاظم بردبار در جریان سفر دکتر غلامرضا گلمحمدی رئیس سازمان تات به استان فارس و بازدید از ذخیرهگاه ژنتیکی بادامهای وحشی، گزارشی از وضعیت این مجموعه، ظرفیتهای موجود و نیازهای حفاظتی و زیرساختی آن ارائه کرد.
وی با اشاره به جایگاه ملی این ذخیرهگاه گفت: این مجموعه، تنها ذخیرهگاه ژنتیکی بادامهای وحشی کشور است و سالها کمبود اعتبار برای نگهداری و حفاظت، موجب فرسودگی بخشی از تأسیسات و کاهش سطح حفاظت از عرصه شده است.
طی دو سال اخیر، برونسپاری بخشی از امور حفاظتی موجب بهبود نسبی وضعیت شده است، اما تکمیل حصارکشی، تعویض مخزن آب، اجرای گازکشی، بهبود آبدهی چاه و تأمین نیروی انسانی ثابت، همچنان از مهمترین نیازهای این مجموعه به شمار میرود.
دیدگاه تان را بنویسید