ارزآوری ۲.۴ میلیون دلاری گلاب و عرقیات گیاهی میمند فیروزآباد

ارزآوری ۲.۴ میلیون دلاری گلاب و عرقیات گیاهی میمند فیروزآباد

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: صادرات محموله‌های گلاب و عرقیات گیاهی بخش میمند این شهرستان به بازارهای جهانی، ۲ میلیون و ۴۲۰ هزار دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشته است.

کدخبر: 136075

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، حبیب کوهکن با اشاره به ظرفیت صادراتی بالای گلاب و عرقیات گیاهی، تصریح کرد: طی سال گذشته، بیش از 992 تن گلاب، نسترن، بیدمشک و سایر عرقیات گیاهی میمند به کشورهای حوزه خلیج فارس، اتحادیه اروپا، انگلستان، کره جنوبی و کانادا صادر شده است.

به گفته وی؛ با فعالیت ۱۲۳ کارگاه عرقیات‌گیری در این شهرستان، سالانه بیش از ۲۶ میلیون لیتر گلاب و انواع عرقیات گیاهی تولید می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه از مجموع کارگاه‌های مذکور، ۲۵ واحد به صورت صنعتی و ۹۸ واحد به صورت نیمه‌صنعتی و سنتی فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: از مجموع تولیدات سالانه، ۱۳ میلیون لیتر به گلاب اختصاص دارد و مابقی آن را سایر عرقیات گیاهی تشکیل می‌دهد.

کوهکن با اشاره به وجود ۱۹۶۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان فیروزآباد که بیش از ۷۵ درصد آن در بخش میمند واقع شده است، ابراز کرد: واحدهای گلاب‌گیری تنها ۵۰ درصد از محصول گل محمدی را فرآوری می‌کنند و مابقی آن به سایر شهرستان ها و استان‌ها ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد اضافه کرد: بخش میمند شهرستان فیروزآباد یکی از مهم ترین قطب های تولید و تکمیل زنجیره فرآوری گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی محسوب می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید