توزیع بیش از ۳۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مرودشت

توزیع بیش از ۳۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مرودشت

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از توزیع بیش از 300 تن کالای اساسی در این شهرستان خبر داد.

کدخبر: 133636

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، سیروس شفیعی راد با اشاره به تداوم طرح تنظیم بازار از زمان حذف ارز ترجیحی و اجرای طرح کالابرگ اظهار کرد: به منظور حمایت از معیشت خانوار و دسترسی عادلانه شهروندان به اقلام ضروری، توزیع گسترده کالاهای اساسی با نظارت دقیق در سطح شهرستان انجام شده است.

این مقام مسئول در تشریح جزئیات اقلام توزیع شده گفت: در این راستا ۱۳۰ تن برنج وارداتی و ۱۶ تن گوشت مرغ منجمد جهت تعادل‌بخشی به بازار توزیع شد، همچنین در بخش تامین روغن مصرفی، ۳۰ تن روغن با حواله مستقیم جهاد کشاورزی و ۱۵۰ تن نیز توسط شرکت تعاونی خواربارفروشان در اختیار شهروندان و فروشگاه‌های زنجیره‌ای قرار گرفته است.

وی با تأکید بر نقش نظارتی دستگاه‌های متولی افزود: فرآیند توزیع این کالاها تحت نظارت مستمر بازرسان جهاد کشاورزی، اداره صمت، اتاق اصناف و بسیج اصناف صورت گرفته است تا ضمن پیشگیری از گران‌فروشی، از نوسانات کاذب قیمتی جلوگیری شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون در پایان خاطر نشان کرد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی و نظارت دادستان محترم، روند عرضه کالاهای اساسی و تشدید بازرسی‌ها در سطح بازار مرودشت تداوم خواهد داشت تا آرامش و ثبات در بازار اقلام ضروری حفظ شود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید