کشف 149 راس دام قاچاق در بیضا

کشف 149 راس دام قاچاق در بیضا

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، گفت: دو دستگاه کامیون حامل 149 راس دام سبک فاقد مجوز به ظن قاچاق در مبادی ورودی شهرستان بیضا توقیف شد.

کدخبر: 132906

صدیقه مویدی، اظهار کرد: از ابتدای دی ماه تاکنون طی بازرسی‌های انجام شده از کامیون‌های در حال تردد در برزگراه اصفهان-شیراز این محموله‌های قاچاق کشف و توقیف شد.

وی تصریح کرد: این محموله‌های دام سبک شامل گوسفند و بزغاله نر بوده است.

به گفته مویدی؛ دام‌های زنده قاچاق از مبداء استان های تبریز، اردبیل و آباده به مقصد استان‌های جنوبی در حال حمل بوده است که در شهرستان بیضا با گشت زنی ماموران اجرای قانون شناسایی و متوقف شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه کارشناسان جهاد کشاورزی ارزش ریالی احشام قاچاق مکشوفه را 16 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، افزود: کامیون و محموله‌های مذکور توقیف‌ و راننده این کامیون‌ها برای طی مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

مویدی به بهره برداران توصیه کرد: هرگونه جابجایی و انتقال دام زنده پس از اخذ مجوزهای لازم از اداره دامپزشکی و جهاد کشاورزی انجام شود.

او خاطرنشان کرد: با اجرای آیین‌نامه قانون مبارزه با قاچاق کالا، کشف قاچاق کاهش یافته است و بر اساس این آیین‌نامه حمل هرگونه دام زنده بدون گواهی حمل، قاچاق تلقی می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا توضیح داد: دام‌های قاچاق پس از کشف و ضبط، به دامداری مورد تایید سازمان جهاد کشاورزی مستقر در میدان دام شیراز منتقل می‌شود. و پس از طی ضوابط و مراحل قانونی و برگزاری مزایده به فروش می‌رسد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید