استفاده از ظرفیت مرزهای دریایی در تأمین نهاده‌های دامی

استفاده از ظرفیت مرزهای دریایی در تأمین نهاده‌های دامی

فارس- ایانا- سرپرست حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به ظرفیت‌های ویژه استان فارس و نزدیکی به مرزهای دریایی، گفت: تدوین برنامه‌ای راهبردی برای افزایش استقلال استان در تأمین نهاده‌های دامی ضروری است.

 رحیم صبور، با حضور در جمع کارکنان اداره کل پشتیبانی امور دام تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی ممتاز استان فارس و دسترسی به آب‌های آزاد، باید از ظرفیت مرزهای دریایی برای واردات نهاده‌های دامی به شکل برنامه‌ریزی‌شده و راهبردی استفاده کنیم.

وی افزود: این رویکرد نه تنها امنیت تأمین نهاده‌ها را افزایش می‌دهد، بلکه باعث کاهش هزینه‌های حمل و نقل و تسهیل در خدمت‌رسانی به دامداران و مرغداران استان فارس می‌شود.

سرپرست حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در پایان از تلاش‌های کارکنان و مسئولان اداره کل پشتیبانی امور دام در خدمت‌رسانی به دامداران و مرغداران تقدیر کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید