پیش بینی تولید 105هزار تن مرکبات در کازرون

پیش بینی تولید 105هزار تن مرکبات در کازرون

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون، گفت: برداشت مرکبات از 3 هزار و 600 هکتار از باغ‌های این شهرستان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود بیش از 105هزار تن انواع مرکبات تولید و روانه بازار مصرف شود.

 فرهمند آقایی بیان کرد:   برداشت مرکبات از اوایل آذر ماه آغاز شده است و تا پایان فروردین‌ماه سال آینده ادامه خواهد داشت. 

وی اضافه کرد: مهم‌ترین مرکبات تولیدی در شهرستان کازرون شامل پرتقال، نارنگی،لیموترش لیموشیرین و نارنج و ارقام پرتقال شامل والنسیا، اورلاندوتانجلو، واشنگتن ناول، توسرخ، نارنگی کینو و لیموترش لایم و لیسبون است.

این مقام مسئول تصریح کرد:   تعداد سردخانه‌های بالای صفر به‌منظور نگهداری مرکبات چهار واحد به ظرفیت  پنج هزار و 200 تن است و تعداد واحدهای بسته‌بندی و درجه‌بندی میوه 3 واحد به ظرفیت 8 هزار تن است.

آقایی گفت: این شهرستان دارای رتبه سوم در تولید مرکبات دراستان  است و مرکبات تولیدی به دلیل کیفیت مطلوب علاوه بر عرضه در بازار منطقه به سایر شهرستان‌ها و استان‌های هم‌جوار و همچنین کشورهای حاشیه خلیج فارس و اوراسیا نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون همچنین اعلام کرد: نظارت های فنی، مشاوره های باغبانی  و حمایت از باغداران تا پایان برداشت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مرکبات کازرون در سال های اخیر جایگاه ویژه ای در بازارهای منطقه ای و استانی پیدا کرده است،افزود: به منظور عرضه مطلوب محصول به بازار مصرف، هماهنگی لازم با دستگاه های نظارتی و صنوف مرتبط انجام گرفته است و برنامه ریزی برای مدیریت بازار و جلوگیری از نوسانات قیمتی در دستور کار قرار دارد.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید