معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی:
افزایش عملکرد بخش کشاورزی، علیرغم تحریم و خشکسالی

فارس- ایانا- معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به عملکرد بخش کشاورزی، گفت: با در نظر گرفتن شرایط جنگ و تحریم و کاهش چشمگیر ۴۰ درصدی بارشها، رشد بخش کشاورزی ۵.۶ درصد بوده و تنها بخشی که توانسته است قانون برنامه هفتم توسعه را اعمال کند، بخش کشاورزی بوده است.
محمدمهدی برومندی در نشست شورای اداری شهرستان فسا با تقدیر از تلاش باغداران کشور بیان کرد: باغداران ما با وجود تمام سختیها از جمله ناترازی انرژی و قطع ۹ ساعته برق در روز، به تولید ادامه دادند و نگذاشتند سفره مردم خالی بماند.
این مقام مسئول، با اعلام دستاوردهای بخش کشاورزی گفت: حاصل توجه رئیسجمهور و تلاشهای شبانهروزی وزیر جهاد کشاورزی و کشاورزان توانمند، باعث شد در سال ۱۴۰۳ از ۸ میلیارد دلار درآمد ارزی بخش کشاورزی، ۴.۵ میلیارد دلار متعلق به بخش باغبانی باشد.
به گفته وی؛ ۲۰ درصد از خاک کشاورزی و ۳۸ درصد اشتغال این حوزه در اختیار بخش باغبانی است.
برومندی با اشاره به ضرورت برنامهریزی برای تأمین غذا افزود: در این شرایط بحرانی باید برای ۹۰ میلیون نفر غذا تهیه کنیم، کشور ما قابل مقایسه با سایر کشورها نیست، همه باید کمک کنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: مسئولین استان در کمیتههای برنامهریزی و اعتبارات استانی، بخش کشاورزی را مدنظر قرار دهند، تولید نیازمند آب است و باید با برنامهریزی، طرحهای خود را پیادهسازی کنیم.
وی همچنین خواستار همکاری وزارت نیرو و کمیته آب کشاورزی برای تعیین سهمیه آب و به دنبال آن برنامه ریزی برای کشاورزی و تولید شد.
دیدگاه تان را بنویسید