افتتاح یک واحد تولید میوه و بستنی خشک در جهرم

افتتاح یک واحد تولید میوه و بستنی خشک در جهرم

فارس- ایانا- سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از افتتاح یک واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی تولید میوه و بستنی خشک در این شهرستان خبر داد.

سجاد قناعتیان، گفت: این واحد تولیدی به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و  با سرمایه‌گذاری بیش از 540 میلیارد ریال، در منطقه گردنه میل بخش مرکزی و در زمینی به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع احداث شده است. 

به گفته سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم  این واحد صنعتی پیشرفته، باظرفیت تولید سالانه ۵۵۰ تن محصولات باکیفیت میوه و بستنی خشک، گامی مهم در راستای افزایش ارزش افزوده محصولات باغی منطقه  است.

قناعتیان اظهار کرد: از برجسته‌ترین دستاوردهای این پروژه، ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای ۵۶ نفر است که به طور مستقیم در بهبود معیشت خانواده‌ها و رونق اقتصادی منطقه تأثیرگذار خواهد بود. 

او تصریح کرد: احداث چنین واحدهایی، علاوه بر جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، به بهره‌وری بیشتر و توسعه صادرات غیرنفتی کمک شایانی می‌کند. این امر به ویژه در منطقه استراتژیک جهرم که از قطب‌های مهم کشاورزی کشور محسوب می‌شود، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

این مراسم با حضور  مدبر امام جمعه شهرستان جهرم، محمدرضا رضایی رئیس کمیسیون عمران و نماینده مردم شهرستان‌های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی، شعبانی فرماندار ویژه جهرم و جمعی از رؤسای ادارات و مسئولان شهرستان برگزار شد.   

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید