تولید موز گلخانه‌ای برای نخستین بار در بیضا

تولید موز گلخانه‌ای برای نخستین بار در بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از تولید موز گلخانه ای برای اولین بار در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود به میزان دو هزار و 500 کیلوگرم موز از این واحد گلخانه‌ای برداشت و روانه بازار مصرف شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مویدی بیان کرد: این محصول گرمسیری به‌صورت آزمایشی در سطح 500 مترمربع یکی از گلخانه‌های این شهرستان و با 50 اصله درخت در حال تولید است.

به گفته وی؛ نهال‌های موز کشت شده تماما از رقم کاواندیش یا پاکوتاه است که قابلیت صادرات نیز دارد.

مویدی افزود: متداول‌ترین روش برای تکثیر موز پاکوتاه جداسازی پاجوش‌های گیاه است که بهترین زمان برای جداسازی بعد از برداشت میوه بوته اصلی و سپس تقسیم گیاه است.

این مقام مسئول ادامه داد: با هدف صرفه‌جویی و افزایش کارایی و راندمان مصرف آب این محصول گلخانه‌ای به روش نوار تیپ آبیاری می‌شود.

وی توضیح داد: میوه‌های گرمسیری دمای بسیار پایین و بسیار بالا را نمی‌‌توانند تحمل کنند، به‌طوری که در دمای زیر 10 الی 15 درجه سرمازده و دمای بالای 35 درجه سانتی‌گراد به آنها آسیب می‌رساند و در دمای بالاتر از 40 درجه سانتی‌گراد، تولید تجاری اغلب آنها متوقف می‌شود، بنابراین یک محدوده دمایی ملایمی را می‌توانند تحمل کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطرنشان کرد: شهرستان بیضا با دارا بودن 63 هکتار سطح گلخانه ای، دارای رتبه نخست تولیدات گلخانه ای در استان است و عمده این محصولات شامل؛ فلفل دلمه‌ای، خیار سبز، گوجه‌فرنگی، سبزیجات مدیترانه‌ای، گیاهان دارویی و بادمجان است.

 

خبرنگار: شیدا اشتری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید