اولین همایش کشت چغندر علوفه ای در پاسارگاد برگزار شد

اولین همایش کشت چغندر علوفه ای در پاسارگاد برگزار شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد از برگزاری اولین همایش کشت چغندر علوفه‌ای با حضور بهره برداران، دامداران و کارشناسان شهرستان‌های شمالی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، یحیی مرادی اظهار کرد: گردهمایی مذکور با هدف ترویج کشت چغندر علوفه ای در راستای تولید و تامین علوفه با بازدهی بالا و کمترین مصرف آب و کمک به زنجیره تولید گوشت قرمز، برای اولین بار در این شهرستان برگزار گردید.

به گفته وی؛ در این همایش علاوه بر تشریح روش کاشت و برداشت، شیوه سیلو کردن و نگهداری محصول به مزایای استفاده این علوفه در خوراک دام نیز اشاره شد.

مرادی ابراز کرد: تامین امنیت غذایی در گرو کشاورزی پایدار و تکمیل حلقه‌های مفقوده زنجیره ارزش غذایی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد تصریح کرد: چغندر علوفه‌ای یک گیاه دو منظوره است که دارای انرژی زیاد غذایی بوده و برای تولیدکننده و مصرف‌کننده مقرون به‌صرفه است زیرا در واحد کیلوگرم از ماده خشک آن(DM-Drymatter)، بالاترین میزان انرژی نسبت به سایر علوفه‌ها وجود دارد و با افزایش پروتئین در جیره غذایی و بالا بردن چربی شیر دام به افزایش بازدهی در دامداری‌ها کمک می‌کند.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید