تولید خرمالو در بیضا رو به افزایش است

تولید خرمالو در بیضا رو به افزایش است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: تولید خرمالو در این شهرستان رو به افزایش است و در سال جاری با افزایش 50 درصدی نسبت به سال قبل مواجه ایم.

کدخبر: 109616

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، صدیقه مویدی با بیان اینکه سطح باغ های مثمر خرمالو در شهرستان بیضا به 15 هکتار رسیده است، تصریح کرد: برآورد می شود تا پایان آبان ماه حدود 150 تن خرمالو جمع آوری و روانه ی بازار های استان فارس و تهران شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ژاپنی، سیبی و قصرالدشتی از مهم ترین ارقام خرمالوی تولیدی شهرستان بیضا است، اظهار کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیم این شهرستان، خرمالوی تولیدی از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

مویدی با بیان اینکه خرمالو در درمان کم خونی، رشد کودکان و حفظ نیروی بزرگسالان تاثیر بسزایی دارد، ابراز کرد: محصولات باغی شهرستان بیضا از تنوع و گوناگونی مطلوبی برخوردار است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید