معاون سابق تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی مطرح کرد:

پایداری تولید باوجود اصلاحات ارزی / کاهش ۶۵ درصدی واردات گوشت قرمز

پایداری تولید باوجود اصلاحات ارزی / کاهش ۶۵ درصدی واردات گوشت قرمز

محمدابراهیم حسن‌نژاد در مراسم تودیع و معارفه معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی به روند اصلاحات ارزی و افزایش هزینه‌های تولید اشاره کرد.

صبا طاهری خبرنگار
کدخبر: 134689

تهران-ایانا- مراسم  تکریم معاون سابق و معارفه معاون جدید تولیدات امور دامی روز یکشنبه ۱۳ اردبیهشت ۱۴۰۵  برگزار شد. 

به گزارش ایانا، محمدابراهیم حسن‌نژاد در این مراسم گفت: «با وجود اصلاحات ارزی و افزایش هزینه‌های تولید، روند تولید در این بخش متوقف نشد و در نتیجه اقدامات انجام‌شده برای تقویت تولید داخلی، واردات گوشت قرمز از ۲۵۰ هزارتن به ۷۰ هزار تن رسیده است.»

معاون اسبق تولیدات  امور دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه صنعت دام کشور در سال‌های اخیر با چالش‌های متعددی روبه‌رو بوده است، اظهار کرد: «در گذشته برخی حلقه‌های صنعت دام با مشکلاتی مواجه بودند و جمعیت دامی نیز به اندازه‌ای نبود که امکان تنظیم مناسب بازار فراهم شود، اما با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و تلاش فعالان این بخش، پایه‌های تولید همچنان حفظ شده است.»

او افزود: «کشور در سال‌های اخیر شرایط دشواری را پشت سر گذاشت، اما با وجود این تحولات، تولید در بخش دام متوقف نشد و تولیدکنندگان توانستند فعالیت خود را ادامه دهند.»

حسن‌نژاد با اشاره به اجرای اصلاحات ارزی و آزادسازی قیمت‌ها گفت: «این سیاست اگرچه فشارهایی بر تولیدکنندگان وارد کرد و هزینه‌های تولید و تأمین مالی را افزایش داد، اما در عین حال موجب شد انگیزه تولید در برخی بخش‌ها تقویت شود.» 

او ادامه داد: «در حوزه گوشت قرمز، سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از نظر تأمین بازار سال‌های سختی بود، اما در سال ۱۴۰۴ با اقداماتی که در حوزه مدیریت تولیدمثل و تقویت تولید داخلی انجام شد، شرایط به شکل محسوسی بهبود پیدا کرد.»

او تصریح کرد: «بر اساس آمارها، واردات گوشت قرمز که در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۵۰ هزار تن بود، در سال ۱۴۰۴ به حدود ۷۰ هزار تن رسید که نشان‌دهنده کاهش حدود ۶۵ درصدی واردات و تقویت تولید داخلی است.»

حسن‌نژاد تأکید کرد: «این روند نشان می‌دهد که با وجود فشارهای اقتصادی و اصلاحات ارزی، صنعت دام کشور توانسته پایداری خود را حفظ کند و با مدیریت بهتر تولید، وابستگی به واردات را کاهش دهد.»

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید