عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت:

دست‌خالی کشاورزان از بازار پرسود آجیل

دست‌خالی کشاورزان از بازار پرسود آجیل

قیمت پسته باید ۵۰ درصد نرخ فعلی باشد

پاپی زاده گفت: بالا بودن و افزایش قیمت آجیل هیچ‌گونه سودی برای کشاورزان و باغداران در این حوزه ندارد؛ زیرا محصولات خود را باقیمت بسیار پایین فروخته‌اند و سود چندانی به جیب آن‌ها نرفته است.

کدخبر: 64017

به گزارش ایانا به نقل از خانه ملت عباس پاپی‌زاده، در خصوص بالا بودن قیمت آجیل با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا، گفت: بالا بودن و افزایش قیمت آجیل هیچ‌گونه سودی برای کشاورزان و باغداران در این حوزه ندارد زیرا محصولات خود را باقیمت بسیار پایین فروخته‌اند و سود چندانی به جیب آن‌ها نرفته است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه دلالان بازار آجیل و بنکداران پسته و آجیل تولیدی خود کشاورزان را باقیمت بسیار پایینی از آن‌ها خریداری می‌کنند، گفت: دلالان و بنکداران هستند که به‌صورت مثال محصول پسته را از باغداران خریداری کرده و آن را در انبارهای خود نگهداری می‌کنند.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با توجه به کم بودن تعداد دلالان و بنکداران بازار پسته این امکان را دارند تا با ایجاد هماهنگی لازم به‌صورت تنظیم‌شده کالاهای خود را به بازار عرضه ‌کنند، ادامه داد: تزریق کنترل‌شده محصولات به بازار موجب کمبود در بازار می‌شود و مصرف‌کننده برای تأمین محصول ناچار به پرداخت هزینه بیشتر است.

پاپی زاده با تأکید بر اینکه هیچ دلیلی برای افزایش قیمت سرسام‌آور پسته وجود ندارد و انتظار داریم پنجاه‌درصد قیمت این محصول از طرف مصرف‌کننده پرداخت شود نه عدد بالای 200 هزار تومان، عنوان کرد: بالا بودن قیمت پسته ضعف دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان تعزیرات حکومتی را نشان می‌دهد، چگونه امکان دارد بپذیریم این سازمان توان مقابله با بنکداران و دلالان شناخته‌شده بازار را ندارد و نمی‌توان انبارهای آن‌ها را کشف کند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی یادآور شد: سازمان تعزیرات حکومتی باید به‌صورت جدی به بالا بودن قیمت آجیل ورود پیدا کند زیرا با تداوم شرایط موجود مردم آسیب می‌بینند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید