عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس:

عیار واقعی طلای سرخ در بورس کالا مشخص می‌شود

عیار واقعی طلای سرخ در بورس کالا مشخص می‌شود

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: عرضه زعفران در بورس کالا هم باعث کمرنگ شدن حضور دلالان و واسطه‌ها می‌شود و هم انگیزه زعفران کاران برای کشت در سال‌های آینده را بالا می‌برد.

به گزارش ایانا به نقل از مهر، محمد حسینی درباره عرضه زعفران در بورس کالا گفت: فرهنگ عرضه محصولات در بورس کالا در چند سال اخیر نهادینه‌شده است و شاهد این هستیم که خریدار و فروشنده هر دو به عرضه کالاهای خود در این بازار پرسود و شفاف راغب‌تر هستند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: با بسترهایی که در بورس کالا وجود دارد محیطی باز را برای همه اقشار جامعه به وجود آورده است تا محصولات و کالاهای باکیفیت را به‌طور مستقیم عرضه و خریداری کنند و دراین‌بین عرضه زعفران نیز به‌عنوان محصولی استراتژیک در این بازار آغازشده که از سوی زعفران کاران و حتی تجار مورد استقبال قرارگرفته است.

وی بابیان اینکه باعرضه زعفران در بورس شاهد افزایش حجم معاملات این محصول بوده‌ایم، اظهار داشت: شفافیت قیمتی بورس کالا در خریدوفروش زعفران باعث شده تا زعفران کاران از قیمت واقعی این محصول مطلع شده و محصول خود را ‌ارزان به تجار و صادرکننده مانند سنوات گذاشته به فروش نرسانند و این خود باعث خواهد شد انگیزه زعفران کاران در سال‌های آینده برای کشت این محصول بالا رود و شاهد رشد تولید باشیم.

حسینی تصریح کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته زعفران به‌صورت فله‌ای به خارج از کشور صادر شود و با بسته‌بندی‌های شکیل و استاندارد در دنیا بانام و برند سایر کشورها عرضه می‌شود. به‌طور یقین با حمایت مسئولان و عرضه گسترده زعفران در بورس کالا دیگر شاهد فروش فله‌ای زعفران نخواهیم بود و می‌توانیم این محصول را باارزش افزوده بالاتر به نام ایران در سراسر دنیا صادر کنیم.

نماینده مردم در مجلس دهم به کمرنگ شدن حضور دلالان در بازار زعفران اشاره کرد و گفت: باسیاست‌های کلی و ابزارهای مالی که در بورس کالا وجود دارد و با مدیریتی که در این مجموعه صورت می‌گیرد دیگر دلالان نخواهند توانست بیش از تولیدکنندگان و کشاورز سود دریافت کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید