رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود:

سازه‌های آبخیزداری شهرستان شاهرود آبگیری شد

سازه‌های آبخیزداری شهرستان شاهرود آبگیری شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود گفت: سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری این شهرستان درپی بارندگی‌های چند روز گذشته بین 20 تا 100 درصد آبگیری شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، محمدرضا کشاورزیان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تعداد زیادی از این سازه‌ها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی درگذشته احداث‌شده و در بارش‌های چند روز گذشته آبگیری شدند.

وی با اشاره به میانگین خوب بارش‌های رخ‌داده در سال آبی جاری در شهرستان شاهرود، افزود: با توجه به میزان ورودی و نفوذ آب انجام‌شده توسط این بندها و سازه‌های آبخیزداری سیلاب‌ها کنترل شده است و این سازه‌ها نقش بسزایی در بهبود و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی شهرستان دارند.

کشاورزیان ادامه داد: در بارش‌های اخیر بیشترین حجم آبگیری به ترتیب مربوط به مناطق حوزه ابر، ابرسج، میقان، تاش و مجن گزارش‌شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود با قدردانی از تلاش و پیگیری مستمر نیروهای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری در استان و شهرستان، افزود: بر اساس بازدیدها و نظارت‌های انجام‌شده توسط کارشناسان در زمان بارش‌ها، هیچ‌گونه خسارتی به این طرح‌ها وارد نشده است.

کشاورزیان کنترل سیل و کاهش خسارات سیلاب، تغذیه آبخوان‌ها و قنوات، افزایش سطح سفره‌های آب زیرزمینی، کاهش حجم رسوب، جلوگیری از فرسایش خاک و تخریب اراضی کشاورزی را از مزایای این طرح‌ها عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح‌ها در راستای اهداف عالی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بوده که علاوه بر این وضعیت معیشت بهره‌برداران و ساکنان حوزه‌های آبخیز نیز موردتوجه بوده است.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر با توجه به مشکل کمبود منابع آبی ومساله استفاده و مدیریت بهینه از آب، ابراز امیدواری کرد: با همت و تلاش بیشتر و جذب به‌موقع اعتبارات، اجرای بیشتر این نوع از سازه‌ها و طرح‌های آبخیزداری در نقاط مختلف شهرستان را شاهد باشیم.

وسعت مراتع و عرصه‌های بیابانی شهرستان شاهرود به ترتیب حدود یک‌میلیون و 750 هزار هکتار و 2 میلیون 300 هزار هکتار است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید