از شناخت ماهیان تا مدیریت استخرهای پرورشی؛

استقبال کشاورزان دامغانی از دوره تخصصی شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی

استقبال کشاورزان دامغانی از دوره تخصصی شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی

سمنان- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان از برگزاری دوره آموزشی شیلات و آبزیان در این شهرستان خبر داد.

اسماعیل شوکت آبادی در این خصوص اعلام کرد: این دوره با با ظرفیت ۶۰ نفر و با هدف آشنایی بهره‌برداران بخش شیلات و بهره‌برداری کشاورزی استخر های دومنظوره  برگزار شد.

وی، افزود: در این دوره، شرکت‌کنندگان با انواع ماهیان گرم آبی و سردابی و اشکال استخر های پرورشی  آشنا شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان با تأکید بر اهمیت آموزش و ترویج  در این حوزه، تصریح کرد: آشنایی بهره‌برداری با غنی سازی آب با فضولات ماهی و استفاده نکردن از کودهای شیمیایی در باغات توصیه شد.

وی افزود: ترویج استفاده از کود های آلی و بهره وری آب استخر های دومنظوره (هم ذخیره آب و هم پرورش شیلات) و حفاظت از خاک و زمین‌های کشاورزی به‌عنوان سرمایه‌های ملی، از اهداف اصلی این آموزش‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: این دوره آموزشی با حضور مسئول امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان سمنان مورد استقبال بهره‌برداران کشاورزان و پرورش دهنگان شیلات قرار گرفت.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید