برداشت گندم از مزارع دامغان تا اواسط تیرماه ادامه دارد

برداشت گندم از مزارع دامغان تا اواسط تیرماه ادامه دارد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: برداشت گندم از مزارع این شهرستان از اواخر خردادماه آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه دارد.

کدخبر: 116462

به گزارش خبرنگار ایانا در سمنان، علی‌اصغر امامیون بیان کرد: برداشت گندم  با هشت دستگاه کمباین بومی و مهاجر در منطقه حومه آغازشده و تا نیمه تیرماه در منطقه رودبار ادامه خواهد داشت.

وی از شروع برداشت گندم هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال پنج هزار و ۵۰۰ تن محصول گندم از این مزارع برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان بابیان اینکه میزان محصول گندم امسال کاهش‌یافته است افزود: عدم بارندگی در پائیز، سرمای دیررس بهاره و خسارت طوفان و سیل باعث کاهش محصول شده است.

امامیون درباره خرید تضمینی گندم از کشاورزان نیز گفت: امسال گندم به قیمت ۱۵۰ هزار ریال از کشاورزان خریداری می‌شود.

وی افزود: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان در شهرستان دامغان چهار مرکز خرید با ظرفیت ۳۵ هزار تن فضای سیلویی و فضای انباری را سازمان‌دهی کرده تا بتوان خرید گندم از گندم کاران را به نحوه شایسته انجام دهد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: همچنین ۵۰۰ تن انواع کود شیمیایی و ۱۰۵ تن بذر گواهی‌شده گندم در بین گندم کاران توزیع‌شده است.

امامیون گفت: برای تأمین بخشی از بذر امسال ۱۰۰ هکتار از اراضی مناطق امیرآباد، فرات  و حومه شهرستان به کشت بذر مادری گندم اختصاص‌یافته و پیش‌بینی می‌شود  ۷۰۰ تن گندم از مزارع بذری برداشت شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید