آغاز امتحانات پایانی هنرستان کشاورزی گلستان اهواز در بستر شاد

آغاز امتحانات پایانی هنرستان کشاورزی گلستان اهواز در بستر شاد

خوزستان-ایانا- معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، از آغاز برگزاری امتحانات پایانی نوبت دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۴ هنرستان کشاورزی گلستان اهواز خبر داد.

کدخبر: 135269

به گزارش ایانا از خوزستان، فریبا نقی‌ترابی، با اعلام این خبر گفت: امتحانات پایان سال تحصیلی هنرجویان هنرستان کشاورزی گلستان اهواز از روز شنبه ۹ خردادماه آغاز شده و تا ۲۶ خردادماه ادامه خواهد داشت. این آزمون‌ها به صورت برخط (آنلاین) و در بستر سامانه شاد برگزار می‌شوند.

وی با اشاره به رویکرد آموزشی و ارزشیابی این دوره افزود: به منظور سنجش دقیق‌تر و جامع‌تر آموخته‌های هنرجویان، اختیار و مسئولیت تعیین نمرات ارزشیابی پایانی به مدرسین واگذار شده است تا با نظارت شورای آموزشی مرکز، علاوه بر نمره آزمون غیرحضوری، از روش‌های مکمل ارزشیابی نیز استفاده کنند.

نقی‌ترابی ادامه داد: این روش‌ها شامل خلاصه‌نویسی، آزمون‌های عملکردی، پروژه‌های پیشنهادی (تحقیقی و پژوهشی)، فعالیت‌های عملی از طریق ارائه فیلم و عکس، و نیز آزمون‌های ارزشیابی باز با سؤالات تفسیری، تحلیلی و استنباطی است که می‌تواند تصویری دقیق‌تر از توانمندی‌های علمی و مهارتی هنرجویان ارائه دهد.

معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان همچنین اظهار داشت: در سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۴، هنرستان کشاورزی گلستان اهواز در رشته امور زراعی و در سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم، دارای ۹۷ هنرجوی پسر است که در این دوره از آزمون‌ها شرکت می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد: برگزاری این آزمون‌ها با بهره‌گیری از بسترهای آموزشی نوین و روش‌های متنوع ارزشیابی، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت آموزش، سنجش عادلانه‌تر و توجه به توانایی‌های علمی و عملی هنرجویان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید