نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در کشتارگاه‌های طیور رامهرمز

نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در کشتارگاه‌های طیور رامهرمز

خوزستان- ایانا- رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز از نظارت بر فعالیت کشتارگاه‌های طیور به منظور تامین فرآورده‌های خام دامی سالم و حلال در سطح شهرستان خبر داد.

بهروز حقیقی با اشاره به این نظارت‌ها، گفت: دو کشتارگاه صنعتی طیور در سطح شهرستان با ظرفیت تولید 32 هزار قطعه مرغ کشتار روز با نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی جهت تامین سلامت محصول نهایی در حال انجام است.

رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز  با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از یک میلیون قطعه طیور در کشتارگاه ها کشتار شده است افزود:  کلیه اقدامات نظارتی صورت گرفته در جهت تأمین و ارتقاء بهداشتی گوشت استحصالی سالم است.

حقیقی نظارت بر فرآیند کشتار را هم از نظر بهداشتی و هم شرعی که تامین غذای سالم و حلال را در بر دارد از اولویت کاری دامپزشکی شهرستان عنوان و اضافه کرد: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، نظارت بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دام و طیور از وظایف سازمان دامپزشکی است.

وی اذعان داشت: کشتار و عرضه غیر مجاز طیور در خارج از کشتارگاه ها که هیچگونه نظارتی بر ذبح شرعی و بهداشتی آن وجود ندارد سبب انتقال و شیوع بیماری و هم چنین آلودگی های ثانویه می شود لذا شهروندان جهت تامین این محصولات پروتئینی، به مراکز مجاز و تحت نظارت اداره کل دامپزشکی مراجعه کنند.

شایان ذکر است رامهرمز یکی از قطب های پروش مرغ زنده در سطح استان باجوجه ریزی 2 میلیون قطعه در سال می باشد که دارای دو کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت روزانه 32000 قطعه کشتار ( ساعتی 2000 قطعه ) است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید