افزایش مشارکت مردمی در ارتقاء تولیدات کشاورزی خوزستان

افزایش مشارکت مردمی در ارتقاء تولیدات کشاورزی خوزستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: امیدواریم با شیوه‌های نوین و تشکل‌های جدید، از پتانسیل مردم در راستای دستیابی به اهداف موردنظر استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مجید نبی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: استان خوزستان علاوه بر  نفت و گاز در بخش کشاورزی از پتانسیل‌های فراوانی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: خوزستان ۶.۴ میلیون هکتار وسعت دارد و شامل تالاب‌های متعددی است که از آن جمله می‌توان تالاب شادگان با ۵۶۰ هزار هکتار و تالاب هورالعظیم با ۱۲۰ هزار هکتار در این استان واقع شده‌اند.

نبی‌پور به وجود ۱.۳ میلیون هکتار اراضی بیابانی و شن‌زار در خوزستان اشاره کرد و گفت: این استان ۳۰۰ هزار هکتار شن‌زار، دو میلیون هکتار مرتع و یک میلیون هکتار جنگل دارد.

وی تاکید کرد: حدود ۲۸ میلیارد متر مکعب آب پشت سدهای خوزستان موجود است که می‌توان از این پتانسیل در کشاورزی استفاده کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: پاییز سال گذشته حدود یک میلیون هکتار از اراضی خوزستان زیرکشت رفت و برای کشت تابستانه نیز الگوی کشت برای حدود ۳۰۰ هزار هکتار در نظر گرفته شده است.

نبی پور بر ضرورت مدیریت زمین، زمان، آب، به کارگیری تحقیقات، افزایش بهره‌وری و توسعه صادرات تاکید و اظهار داشت: مشارکت‌های مردمی در استان با کشاورزی عجین شده و امیدواریم بتوانیم به درستی از این تشکل‌ها و نیروی مردمی در امر تولید استفاده کنیم.

وی توضیح داد: برای به کارگیری نیروها و استفاده بهینه از آنها زراعت یک میلیون هکتار کشت در نظر گرفته شده و توسعه کشت سویا، نخیلات، گیاهان دارویی، تکمیل گلخانه‌های نیمه تمام، تکمیل صنایع تکمیلی و توسعه باغات در اراضی کشاورزی، لایروبی انهار در حوزه آب و خاک، توسعه آبیاری تحت فشار و تسطیح اراضی مدنظر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ابراز امیدواری کرد: با شیوه‌های نوین و تشکل‌های جدید، مردم را در این راستا راهنمایی و از پتانسیل آنها در راستای دستیابی به اهداف موردنظر استفاده کنیم.

 

خبرنگار: ندا خاکی زاده

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید