الزام متحلفان صیادی دزفول به رهاسازی بچه ماهی

الزام متحلفان صیادی دزفول به رهاسازی بچه ماهی

با دستور محاکم قضایی متخلفان صیادی دزفول ملزم به بازسازی ذخایر آبزیان شدند.

کدخبر: 118715

 

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، رئیس اداره شیلات دزفول در حاشیه عملیات رهاسازی 250 هزار قطعه بچه ماهی بومی در رودخانه دز و نهر سنتی شهر صفی آباد گفت: رهاسازی بچه ماهی در منابع آبی اقدامی موثر در جهت حفاظت و بازسازی ذخایر آبزیان به شمار می‌رود.

بهروز قوامی فر افزود: در یک اقدام ارزشمند محیط زیستی توسط محاکم قضایی دزفول متخلفان صیادی شهرستان ملزم به تامین هزینه‌های رهاسازی بچه ماهی در منابع آبی شهرستان و کمک به بازسازی ذخایر ماهیان بومی شدند.

وی یادآور شد: شهرستان دزفول به لحاظ جاذبه‌های گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار است و در فصول مختلف سال صید توسط صیادان منطقه به وسیله تور و رشته قلاب در رودخانه دز و دریاچه پشت سد علاوه‌بر جنبه اقتصادی موجب رونق ماهیگیری تفریحی و افزایش تولید می‌شود.

این عملیات با حضور نماینده فرمانداری دزفول، شهرداری و شورای شهر شهرستان دزفول و صفی آباد و مردم منطقه انجام شد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید