آغاز به کار یگان حفاظت اراضی کشاورزی در دزفول
یگان حفاظت اراضی کشاورزی در دزفول آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار ایانا از خوزستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی دزفول بهعنوان چهارمین یگان حفاظتی جهاد کشاورزی خوزستان در آیینی همزمان با چهارم خرداد «روز مقاومت و پایداری- روز دزفول» آغاز به کار کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول در این آیین، حفظ اراضی کشاورزی را امری حیاتی دانست و گفت: زمین مهمترین عامل کشاورزی است به همین دلیل حفظ زمین و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی اولویتی اساسی است.
بهروز قمرزاده افزود: اجرای طرحهای انتظامی با هدف صیانت از اراضی کشاورزی، بازدید و نظارت مستمر بر عملکرد واحدهای گشت و حفظ کاربری، دریافت گزارشهای مردمی سامانه ۱۳۱ و ارجاع به واحدهای گشت و پیگیری این گزارشها تا حصول نتیجه، تشکیل پرونده قضایی برای متخلفان و استفاده از ظرفیتهای مردمی از جمله مامویتهای یگان حفاظت اراضی کشاورزی است.
دیدگاه تان را بنویسید