یک‌پنجم عشایر خراسان شمالی پنل خورشیدی دارند

یک‌پنجم عشایر خراسان شمالی پنل خورشیدی دارند

رییس اداره بهسازی و بودجه اداره‌کل امور عشایر خراسان شمالی گفت: تاکنون یک‌پنجم خانوارهای عشایری این استان که شامل حدود هزار خانوار می‌شود از پنل خورشیدی برای تولید برق برخوردار شده‌اند.

کدخبر: 86155

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، مهدی خانی گفت: امسال ۳۵۱ پنل خورشیدی ۴۰ ولت در اختیار خانوارهای عشایری این استان قرار گرفت.

وی افزود: این پنل های خورشیدی با چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات ارتقای شاخص های توسعه  خریداری شد، در خرید پنل های خورشیدی خانوار ها نیز ۵۰ درصد مشارکت کردند.

وی اظهار کرد: برنامه ریزی شده است تا پایان برنامه ششم توسعه سه هزار و ۸۰۰ خانوار عشایر کوچرو این استان از پنل خورشیدی برخوردار شوند.

خانی گفت: ۳۰۰ دستگاه پنل خورشیدی ۴۰ ولت نیز با همکاری و مشارکت وزارت نیرو امسال در اختیار خانوار های کوچ روی عشایری قرار می گیرد.

وی افزود: پنل های خورشیدی توسط وزارت نیرو، دولت و امور عشایری تامین اعتبار و در اختیار خانوارهای عشایری قرار می گیرد، حدود ۹ میلیارد ریال اعتبار برای این دستگاه ها هزینه خواهد شد.

رییس اداره بهسازی و بودجه اداره‌کل امور عشایر خراسان شمالی کاربرد اصلی پنل‌های خورشیدی را تامین برق عنوان کرد و اظهار داشت: استفاده از انرژی خورشیدی بسیاری از مشکلات عشایر را حل خواهد کرد.

خانی گفت: عشایر می توانند علاوه بر روشنایی از انرژی تولیدی این پنل های خورشیدی برای استفاده های وسایل ارتباطی مانند کامپیوتر و وسایل خانگی استفاده کنند.

وی افزود: این پنل ها قابلیت جابه جایی از سامانی به سامان دیگر را  دارند که انرژی خورشیدی را به برق تبدیل کرده و نیازی به سوخت فسیلی هم ندارند.

وی گفت: عشایر با فعالیت در بخش های مختلف و توانمندسازی هم به اقتصاد و معیشت خود و هم به رفع مشکلات اقتصادی و استقلال کشور کمک بسیار مهمی می کنند.

وی اظهار کرد: پنل های خورشیدی در اختیار خانوار هایی قرار می گیرد که در مناطق ییلاقی هستند و جا به جایی زیادی دارند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید