384 نفر در صندوق خرد زنان روستایی شهرستان شیروان عضو هستند

384 نفر در صندوق خرد زنان روستایی شهرستان شیروان عضو هستند

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: 384 نفر در صندوق خرد زنان روستایی این شهرستان عضو هستند

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، مهران حیاتی افزود: در حال حاضر 8 صندوق خرد زنان در شهرستان شیروان به صورت فعال دایر می باشد.

وی افزود: صندوق خردزنان روستایی خانلق در سال 86 و مابقی صندوق ها در سال 96 شروع به فعالیت کرده‌‌اند.

وی با اشاره به میزان سرمایه این صندوق ها گفت: سرمایه اولیه در این صندوق ها  780 میلیون ریال و سرمایه در گردش که به صورت وام در اختیار بعصی از صندوق ها قرارگرفته بالغ بر 2050  میلیون ریال است.

حیاتی گفت: زنان روستایی در این صندوق ها به پرورش کرم ابریشم، زنبور عسل و دام، صنایع دستی شامل گلیم، قالی بافی و داروهای گیاهی مشغول به فعالیت هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیروان مهمترین فلسفه تشکیل صندوق‌های خرد را، توانمند سازی زنان روستایی، ایجاد اشتغال، ماندگاری در روستا و جلوگیری از مهاجرت عنوان کرد و افزود: در این راستا مدیریت جهاد کشاورزی، حمایت خود را از صندوق خرد زنان روستایی اعلام می‌دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید