جوجه ریزی در مرغداری‌های خراسان شمالی ۱۷ درصد رشد یافت

جوجه ریزی در مرغداری‌های خراسان شمالی ۱۷ درصد رشد یافت

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: جوجه ریزی در ۹ ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال در سالن های مرغداری استان ۱۷ درصد افزایش یافت و در این بازه زمانی هشت میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان شمالی، مهندس علیرضا صادق مدیرامور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: در این بازه زمانی ۲ هزار و ۲۰۰ تن مرغ در کشتارگاه های استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیشتر کشتار شد.

وی افزود: در این بازه زمانی در این استان ۱۲ هزار تن گوشت مرغ از ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ داری استان تولید شده است

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در این استان هم اینک ۳۱ کیلوگرم است که نسبت به ۲ سال گذشته پنج کیلوگرم افزایش یافته است.

مهندس صادق با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ استان در سال ۹۸،  ۲۶ کیلوگرم بود، اظهار داشت: علت افزایش مصرف گوشت مرغ در استان  تفاوت قیمت گوشت مرغ با گوشت قرمز و سایر مواد پروتئینی دانست.

وی در خصوص نظارت و برچسب گذاری گوشت مرغ در کشتارگاه ها نیز گفت: توسط شرکت پست گوشت مرغ تولیدی برچسب گذاری خواهد شد که این مهم در ایام پرمصرف از جمله عید نوروزی، ماه مبارک رمضان و سایر روزهای مشابه مفید خواهد بود چرا که گوشت مرغ تولیدی از کشتارگاه ها انحراف پیدا نخواهد کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید