صنایع تبدیلی زمینه اشتغال بالغ بر ۱۶۰۰۰ نفر را فراهم کرده است

صنایع تبدیلی زمینه اشتغال بالغ بر ۱۶۰۰۰ نفر را فراهم کرده است

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با صدور ۱۱۰۰جواز تاسیس در صنایع تبدیلی و غذایی زمینه اشتغال ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر در استان خراسان رضوی فراهم شده است.

مجید رضائی فریمانی در گفتگو باخبرنگار ایانا در خراسان رضوی با اشاره به تنوع آب و هوا و امکان تولید تقریباً تمام انواع محصولات مناطق معتدل، نیمه گرمسیری و گرمسیری در خراسان رضوی اظهار داشت: خراسان رضوی دارای رتبه‌های اول تا سوم کشوری در تولید برخی محصولات زراعی، باغی و دامی در کشور است.

وی افزود: با وجود افزایش روزافزون تولید محصولات کشاورزی، عواملی نظیر افزایش جمعیت و عدم کاهش ضایعات محصولات کشاورزی مانع از رسیدن به نقطه خودکفایی و امکان صادرات در بسیاری از محصولات می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه ضایعات در تمام مراحل مختلف تولید، توزیع و مصرف ایجاد می‌شود، عنوان داشت: با توجه به عرضه فصلی و تقاضای دائمی محصولات کشاورزی، کانال توزیع و بازاریابی شرایط خاصی را می‌طلبد؛ یکی از روش‌های اقتصادی جلوگیری از ضایعات ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی است.

وی اضافه کرد: صنایع تبدیلی می‌تواند با حفظ و نگهداری محصولات کشاورزی، امکان مصرفشان در طی سال میسر باشد.

رضائی فریمانی با اشاره به اینکه صنایع تبدیلی می‌تواند موجب ارزش افزوده، ایجاد اشتغال، ایجاد درامدهای ارزی شود، گفت: صنایع تبدیلی از محصولات کشاورزی به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کند؛ گسترش و توسعه صنایع مذکور موجب افزایش تولید و یا افزایش استفاده از تولیدات گردیده و به طور غیرمستقیم ایجاد ارزش افزوده خواهد کرد.

وی اعلام کرد: در حال حاضر تعداد 1100 واحد در استان به بهره برداری رسیده که با ظرفیت اسمی تولید نه میلیون و 105 هزار تن تولید زمینه اشتغال هشت هزار و 16700 نفر را در سال فراهم کرده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به 540 جواز تأسیس صادر شده گفت: در صورت رسیدن به مرحله بهره برداری جذب885 هزار 553 هزار تن، اشتغال یازده هزار و 2400 نفر در استان را فراهم می‌شود.

وی افزود: از نظر رتبه کشوری به استناد آمار موجود واحدهای به بهره برداری رسیده، خراسان رضوی رتبه اول در جذب مواد خام را داراست .

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید