معاونت امور تولیدات دامی دومین مقصد بازدید وزیر جهاد کشاورزی

معاونت امور تولیدات دامی دومین مقصد بازدید وزیر جهاد کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه ارزیابی ستادی و سرکشی از معاونت‌ها، این بار بازدید از معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی را در برنامه خود قرارداد و در دیدار و گفت‌وگو با معاون وزیر، مدیران و کارشناسان این معاونت، بر حفاظت از ذخایر ژنتیکی بومی دام و طیور به‌عنوان یک فعالیت پایه در کنار توجه به نژادهای باکیفیت دنیا تأکید کرد.

کدخبر: 116418

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید بر لزوم حضور پررنگ تشکل‌ها در زنجیره تأمین، توزیع و ارزش بخش کشاورزی تأکید کرد و گفت: واگذاری تصدی‌گری و نیز حمایت‌های لازم از تشکل‌ها با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

وی ادامه داد: دستگاه‌های داخلی وزارت جهاد کشاورزی باید در تعامل با یکدیگر پیش بروند و با هماهنگی و وحدت رویه، چالش‌های بخش کشاورزی را مرتفع و راندمان تولید را افزایش دهند.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: حرکت روبه‌جلو مسیر اصلی ماست و وقت، فکر و انرژی خودمان را باید به برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، تحول و تولید در بخش کشاورزی معطوف کنیم.

وی رشد تولید در بخش کشاورزی را متضمن کشاورزی دانش‌بنیان، افزایش بهره‌وری با تأکید بر تولید داخل و حمایت از تولیدکننده اعلام کرد و گفت: اگر مشکلات و محدودیت‌های تولید را رفع نکنیم وابسته خواهیم بود و به‌طورقطع برای تأمین کالا برای سفره مردم به مشکل بر خواهیم خورد.

نیکبخت بر همکاری مشترک بخش‌های تخصصی و سازمان تات با بخش اجرا تأکید کرد و افزود: تا کار به‌صورت عملی انجام نشود، افزایش بهره‌وری اتفاق نمی‌افتد، بنابراین بخش‌های تخصصی و سازمان تات موظف هستند طبق یک جریان دوطرفه با یکدیگر و بخش اجرا همکاری کنند.

به گفته وی، برای دستیابی به تولید پایدار و خودکفایی، باید عملکرد را درکشت آبی و دیم افزایش دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی، حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور را به‌عنوان یک فعالیت پایه لازم و ضروری دانست و گفت: این به معنی این نیست که به نژادهای باکیفیت دنیا فکر نکنیم.

نیکبخت در خاتمه از زحمات و همکاری صمیمانه معاونت امور تولیدات دامی، مدیران و کارکنان در تحقق اهداف وزارت جهاد کشاورزی قدردانی کرد.

در ادامه این دیدار حسین دماوندی‌نژاد، بابیان این‌که انتخاب شما به‌عنوان وزیر جهاد کشاورزی را به فال می‌گیریم، گفت: آمادگی داریم بر اساس سیاست‌ها و برنامه‌های وزارتخانه و همسو و هماهنگ در بحث امنیت غذایی و مسائل کلان به‌عنوان بازوی توانمند در خدمت بخش کشاورزی کشور باشیم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید