رئیس سازمان شیلات ایران:

مجتمع هندیجان 70 درصد به تولیدمیگوی کشور اضافه می‌کند

مجتمع هندیجان 70 درصد به تولیدمیگوی کشور اضافه می‌کند

رئیس سازمان شیلات ایران: پیش‌بینی می‌شود با افزوده شدن تولیدات مجتمع هندیجان و اراضی 6 هزار هکتاری مطالعه شده، 70 درصد به تولیدات کشور در حوزه میگو افزوده شود.

کدخبر: 114230

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، سید حسین حسینی خوزستان را استان دوم حوزه آبزی پروری برشمرد و ادامه داد: ظرفیت‌های تولید بیشتری در این استان وجود دارد. 

وی گفت: از 61 هزار تن تولید میگو در کشور، 38 هزار تن در استان بوشهر و 28 هزار تن در استان هرمزگان تولید می‌شود.

 رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پیش‌بینی می‌شود با افزوده شدن تولیدات مجتمع هندیجان 70 درصد به تولیدات کشور در حوزه میگو افزوده شود.

وی در سفر به خوزستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: برنامه‌ریزی برای تولید بیش از 40 هزار تن میگو در استان خوزستان انجام شده است که امیدواریم با بهره‌برداری از پروژه 395 هکتاری هندیجان شاهد تحقق آن باشیم.

وی یادآور شد: خوزستان استان مستعدی در حوزه آبزی‌پروری بوده که 10 درصد از تولیدکل کشور را عهده‌دار است، ولی در پروش میگو با وجود دارا بودن ظرفیت‌های اقلیمی، از استان‌های دیگر عقب تر است.

حسینی افزود: با همت دولتمردان و حمایت‌های سازمان شیلات ایران، شاهد افتتاح پروژه 375 هکتاری پرورش میگوی هندیجان هستیم که پتانسیل تولید 900 تن میگو را داشته و خواهد توانست 70 درصد به ظرفیت تولیدات استان بیفزاید و حدود 5 میلیون دلار ارز آوری داشته باشد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید