مراکزخدمات جهاد کشاورزی، کانون‌ های تخصصی بسیج کشاورزی می شوند

مراکزخدمات جهاد کشاورزی، کانون‌ های تخصصی بسیج کشاورزی می شوند

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: اگر بتوانیم درسه حوزه توسعه کشت محصولات کم آب بر، توسعه گلخانه ای و نیز توسعه سامانه های آبیاری، 16مرکز خدمات جهاد کشاورزی را به کانون بسیج کشاورزی تبدیل کنیم، می توان عملکرد را ارتقا داد.

کدخبر: 70120

به گزارش خبرنگار ایانا در استان تهران، ذوالفقاری در نخستین اجلاس سراسری کانون‌ های تخصصی بسیج کشاورزی که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: هنر در پایداری تولید است؛ چراکه پایداری در تولید لازمه حفظ آب و خاک است.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بسیج برای پیشبرد اهداف توسعه ای بخش کشاورزی گفت: اگر بتوانیم درسه حوزه توسعه کشت محصولات کم آب بر وپربازده و حذف ارقام پرمصرف، توسعه گلخانه ای وتولید درمحیط کنترل شده و نیز توسعه سامانه های آبیاری، 16مرکز خدمات جهاد کشاورزی را به کانون بسیج کشاورزی تبدیل کنیم، می توان عملکرد را ارتقا داد.

وی تصریح کرد: بالغ بر 80درصد آب مصرفی در کل ایران توسط بخش کشاورزی استفاده می شود ؛ درحالیکه این رقم در استان تهران تنها 43درصد آب مصرفی استان را بخش کشاورزی مصرف می کند.

ذوالفقاری، تولید محصول به ازای هرمترمکعب آب مصرفی را 2/2 اعلام کرد و گفت: آب در بخش کشاورزی استان تهران به طور مناسبی مصرف می شود و بهره وری دارد؛ با اینکه اولویت های مصرف آب را شرب، صنعت ، خدمات و درنهایت کشاورزی اعلام کرده اند.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید