همزمان با روز ملی دامپزشکی؛

کشتارگاه طیور استان تهران رتبه بندی می شوند

کشتارگاه طیور استان تهران رتبه بندی می شوند

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: همزمان با 14 مهر روز ملی دامپزشکی اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و رتبه بندی کشتارگاه طیور در این استان اجرا می شود.

به گزارش ایانا در استان تهران، دکتر سعید کرمی معاون سلامت اداره کل دراین رابطه گفت: همزمان با 14 مهر روز ملی دامپزشکی طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و رتبه بندی کشتارگاههای طیور استان آغاز به کارخواهد کرد.

وی با بیان اینکه مرغ‌های تولیدی خط 2 در گروه مرغ با کیفیت a یا درجه یک قرار می‌گیرند گفت: آن دسته از کشتارگاه‌هایی که فاقد خط 2 هستند به کشتار مرغ و عرضه آن در بازار می‌پردازند اما بر روی بسته‌بندی مرغ تولیدی این کشتارگاه‌ها گریت b که همان درجه دو نوشته می‌شود.

کرمی ادامه داد: از روز 14 مهر، بسته بندی و عرضه مرغ کامل و نیز قطعه بندی شده در قالب سه رتبه A+  A  B خواهد بود.

وی از ,a+ به عنوان باکیفیت‌ترین مرغ تولیدی در این تقسیم‌بندی جدید نام برد و گفت: مرغ گرید a+ به مرغ با کیفیت کشتارگاه‌های دارای خط 2 اطلاق می‌شود که مرغ آنها بعد از کشتار دیگر در آب و یخ غوطه‌ور نمی‌شوند و لذا دیگر برخلاف مرغ‌های فعلی بخشی از آب را به خود جذب نمی‌کنند چرا که با روش‌های نوین و بروزی آماده بسته‌بندی می‌شوند.

دکتر کرمی از مرغ گرید a + یا 'آ-پلاس' به عنوان محصولی صادراتی نام برد و اضافه کرد: این نوع مرغ بسته‌بندی شده به راحتی می‌تواند به بازارهای دنیا صادر شود.

این مقام مسئول  اضافه کرد: افزایش کیفیت مرغ تولیدی، کاهش افت وزنی مرغ به دلیل عدم غوطه‌وری در آب و یخ، استانداردسازی و عرضه مرغ سایز و...همه از مزایای این طرح است که به سود مصرف‌کنندگان خواهد بود.

وی از ارتقاء کیفیت مرغ تولیدی به عنوان هدف اجرای این طرح در کشور و استان نام برد و خاطرنشان کرد: اجرایی شدن این طرح یک رقابت در بین کشتارگاه‌ها بوجود می‌آورد که مرغ با کیفیت‌تری نیز به بازار عرضه کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید