تامین نهاده مرغداران بوشهر از ذخایر استراتژیک/ رشد 12/83 درصدی جوجه‌ریزی

تامین نهاده مرغداران بوشهر از ذخایر استراتژیک/ رشد 12/83 درصدی جوجه‌ریزی

بوشهر- ایانا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اعلام کرد: در ۹ ماهه سال 1404 با وجود مشکلات ناشی از تأمین ارز به دلیل تحریم‌ها، نهاده مورد نیاز واحدهای مرغداری استان با برنامه‌ریزی و تلاش‌های انجام‌شده تأمین شده است.

ابوتراب نکیسا گفت: علاوه بر سهمیه نهاده‌ای که در سامانه بازارگاه بر اساس میزان جوجه‌ریزی هر واحد مرغداری تخصیص داده می‌شود، از محل ذخایر استراتژیک نیز ۳ میلیون و ۶۵۵ هزار و ۷۵ کیلوگرم ذرت و ۳ میلیون و ۱۰۹ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم سویا در اختیار اتحادیه مرغداران گوشتی استان قرار گرفته و بین واحدهای فعال توزیع شده است.  

وی افزود: در این مدت ۱۹ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۵۴۴ قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲.۸۳ درصد رشد داشته است.  

به گفته معاون تولیدات دامی، در سال جاری یک واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۲۰ هزار قطعه، یک کارخانه جوجه‌کشی با ظرفیت ۶ میلیون قطعه و دو واحد مرغ گوشتی با ظرفیت ۶۰ هزار قطعه به بهره‌برداری رسیده است. همچنین هفت واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۲۴۶ هزار قطعه و توان تولید سالانه ۱۴۶۰ تن گوشت مرغ احیا و دوباره وارد چرخه تولید شده‌اند.  

این اقدامات در راستای حمایت از مرغداران و حفظ پایداری تولید گوشت مرغ در استان بوشهر صورت گرفته است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید