تولید 900 تن تخم مرغ سنتی در استان بوشهر

تولید 900 تن تخم مرغ سنتی در استان بوشهر

بوشهر- ایانا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، گفت: یکی از دلایل نامگذاری روز جهانی تخم مرغ برای شناخت فواید تغذیه ای و نقش آن در تامین نیازهای غذایی جهانی است.

ابوتراب نکیسا اظهار داشت: آگاهی‌عمومی در مورد مصرف تخم مرغ در رژیم غذایی روزانه دارای اهمیت است زیرا تخم مرغ منبع عالی از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و چربی های سالم بوده و می تواند در تغذیه روزانه افراد در سراسر دنیا نقش مهمی ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف تخم مرغ در ایران 8تا10 کیلوگرم در سال برای هر فرد است افزود: این سرانه برای استان بوشهر در سطح پایین تری نسبت به سایر استان ها قرار دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گرمای هوا و مصرف بالای ماهی و میگو در استان بوشهر را یکی از دلایل کاهش مصرف تخم مرغ در این استان دانست.

نکیسا با بیان اینکه در استان واحد تولیدی صنعتی تخم مرغ نداریم گفت: بیشتر تخم مرغ مصرفی از استان های قم، قزوسن استان مرکزی و فارس وارد می شود.

وی اضافه کرد: سالانه حدود 900 تن تخم مرغ توسط واحدهای سنتی روستاییان تولید و مستقیما وارد بازار مصرف می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید