تثبیت 3هزار و ۳۹۸ هکتار اراضی ملی و غیرملی در شهرستان گناوه

تثبیت 3هزار و ۳۹۸ هکتار اراضی ملی و غیرملی در شهرستان گناوه

بوشهر- ایانا- مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، گفت: با تصمیم اعضای کمیسیون رفع تداخلات استان، ۵۸۳ هکتار از اراضی غیرملی و دو هزار و ۸۱۵ هکتار از اراضی ملی در شهرستان گناوه تثبیت شد.

احمد مشایخی با اعلام این خبر، گفت: این اقدام مهم به منظور رفع اختلافات حقوقی و تثبیت مالکیت اراضی در این منطقه انجام شده است.

وی با بیان اینکه تثبیت این اراضی با هدف ساماندهی وضعیت مالکیتی و قانونی زمین‌ها در این شهرستان انجام شده است افزود: با این تصمیم، مشکلات مربوط به تداخل مالکیت‌ها کاهش پیدا کرده و امکان بهره‌برداری بهتر و مطمئن‌تر از اراضی فراهم شده است.

مدیر امور اراضی بوشهر ادامه داد: کمیسیون رفع تداخلات استان با بررسی دقیق مدارک و اطلاعات مالکیتی، پس از جلسات متعدد به این نتیجه رسید که بیش از سه هزار و ۳۹۸ هکتار از اراضی ملی و غیرملی در شهرستان گناوه تثبیت شود.

مشایخی با تاکید بر اینکه این عملیات نقش مهمی در حفظ حقوق مردم و مدیریت پایدار اراضی دارد گفت: ادامه این روند و همکاری دستگاه‌های مختلف باعث تسریع در فرآیند تثبیت مالکیت اراضی در دیگر مناطق استان خواهد شد و به توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان کمک شایانی خواهد کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید