اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی در بوشهر

اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی در بوشهر

بوشهر- ایانا- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به برنامه‌ریزی‌های این مجموعه برای عید قربان، از اجرای طرح ویژه نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی خبر داد.

مهدی تنگستانی مکان گفت: امسال، ۳۴ گروه شامل ۱۳ گروه ثابت و ۲۱ گروه سیار، با حضور ۱۰ دکتر دامپزشک، ۳۰ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها مستقر خواهند شد و خدمات خود را به‌صورت رایگان ارائه می‌دهند.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر افزود: تیم‌های دامپزشکی از صبح روز عید قربان فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و از شهروندان درخواست کرد تا از ذبح دام قربانی در منازل و معابر خودداری کنند.

 تنگستانی مکان هشدار داد: برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان، به ویژه تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، دام‌های قربانی باید در کشتارگاه‌ها و مکان‌های تعیین شده و تحت نظر کارشناسان ذبح شوند.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر توصیه کرد: گوشت تهیه شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو کاهش یابد.

وی خاطرنشان کرد: در هنگام آماده‌سازی و قطعه‌بندی گوشت، استفاده از دستکش الزامی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید