تخصیص 17میلیارد ریال برای مقابله با آفت و هرس نخیلات در بوشهر

بوشهر- ایانا- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای مقابله با آفت و ایجاد شرایط لازم برای رسیدن به تولید بالا در نخلستان ها هرس و تکریب نخیلات لازم و ضروری است.

تخصیص 17میلیارد ریال برای مقابله با آفت و هرس نخیلات در بوشهر

کبری توکلی با بیان این مطلب گفت: برای هرس، تکریب و تغذیه نخیلات 17/5 میلیارد ریال تخصیص یافته است.

 وی با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر 10 هزار هکتار از نخلستان‌های استان درجه یک نیستند که نیاز مبرم به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی دارند.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر با بیان اینکه مدیریت باغات درجه ۲ خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌های چوبخوار در سطح استان شده است.

توکلی اظهار امیدواری کرد: امیدوارم با اجرای طرح مذکور شاهد بهینه‌تر شدن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر باشیم.

وی تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در راستای اهداف وزارت جهادکشاورزی مورد توجه ویژه قرار دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید