شهرک‌های صنعتی مانعی برای تغییر کاربری‌های غیرمجاز هستند

شهرک‌های صنعتی مانعی برای تغییر کاربری‌های غیرمجاز هستند

بوشهر- ایانا- مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: با واگذاری اراضی ملی به شهرک های صنعتی از پراکندگی واحدهای تولیدی جلوگیری می شود.

کدخبر: 126097

احمد مشایخی در بازدید از طرح تولید لامپ‌های کم مصرف  شرکت نامی نور نماد اختر در چهارمین تور رسانه ای گفت: شهروندان به جای تغییر کاربری اراضی کشاورزی، در اراضی واگذار شده به شهرک‌ها طرح‌های خود را اجرا کنند.

وی ادامه داد: این طرح با پنج هزار مترمربع از اراضی واگذار شده به شهرک صنعتی ایجاد شده است که سه هزار و ۱۰۰ مترمربع آن جهت ایجاد سوله استفاده شده است.

مدیر امور اراضی استان بوشهر با تاکید بر لزوم اشتغالزا بودن طرح افزود: با اجرای این طرح ۴۸ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده اند.

مشایخی با اشاره به مزیت جلوگیری از پراکندگی کارخانجات و جمع آوری همه کارگاه های تولیدی در یک منطقه مخصوص از طریق واگذاری اراضی ملی برای ایجاد شهرک های صنعتی اضافه کرد: ایجاد یک فضای مناسب و جداگانه برای تولید و فعالیت کارخانجات و شرکت ها از مزایای ایجاد شهرک های صنعتی است.

 وی کاهش هزینه های آب، برق و گاز را از دیگر مزایای شهرک های صنعتی دانست و گفت: از آنجایی که ما با مشکل تغییر کاربری های غیر مجاز بی رویه در اراضی زراعی و باغی مواجه هستیم، واگذاری اراضی برای شهرک های صنعتی بسیار سودمند خواهد بود.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد:  اجرای طرح ها در شهرک های صنعتی به مرور باعث کاهش تغییر کاربری خواهد شد.

 

خبرنگار: محمد بحرینی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید